Bekijk de Final Fantasy XV Episode Ardyn-trailer

Het was eventjes schrikken voor fans van Final Fantasy XV: afgelopen week werd bekendgemaakt dat de studio Luminous Games, die werkte aan het tweede jaar van DLC voor de game, een nieuwe focus zou krijgen. Het is waarschijnlijk dat Luminous Games nu gaat werken aan een nieuwe AAA-titel, in plaats van aan DLC. Als gevolg hiervan zijn maar liefst drie van de vier geplande episodes van 2019 geschrapt. Degene die wel overblijft, zien we in de Final Fantasy XV Episode Ardyn-trailer.

In elke DLC-episode van Final Fantasy XV staat één personage centraal en leren we meer over zijn/haar achtergrond of we krijgen een stuk te zien dat zich gelijktijdig met het hoofdspel afspeelt, maar dat we in de game nog niet hebben gezien. De meest recente episode was Episode Ignis, die van ons een enthousiaste vijf sterren kreeg. Des te jammerder dus dat we nog maar één extra episode krijgen in plaats van vier.

Toch kijken we bijzonder uit naar Episode Ardyn, omdat het om een enorm interessant personage gaat die een grotere rol speelt dan vele mensen misschien in eerste instantie doorhadden. Als er meer nieuws over deze DLC bekend wordt gemaakt, lees je het uiteraard op NWTV.