Berghuis looft Heracles Almelo: "Ze hebben positief verrast"

9 november 2018 – Steven Berghuis is onder de indruk van Heracles Almelo. De Rotterdammers moeten zondagmiddag op bezoek in Overijssel in een rechtstreeks gevecht om de derde plaats, al heeft Feyenoord wel een wedstrijd minder gespeeld. “Sinds de nieuwe trainer daar is, zit er echt een heel goed idee achter hun spel”, vindt de Feyenoorder.

Berghuis looft Heracles Almelo: "Ze hebben positief verrast"

“Heracles heeft goede spelers in huis, dat is al langer bekend”, looft Berghuis de opponent van komend weekend tegenover FOX Sports. “Met de nieuwe trainer (Frank Wormuth, red.) zit er echt een heel goed idee achter, waardoor de individuen goed kunnen uitblinken. Dat had ik niet verwacht aan het begin van dit seizoen, ze hebben mij positief verrast.”

Dat Feyenoord voorlopig een wedstrijd minder heeft gespeeld dan de rest in de Eredivisie – en dus ook minder punten heeft – ziet Berghuis overigens niet als nadeel. “Ik ben daar niet zo moeilijk in. Het is zoals het is. De achterstand is er, maar we moeten meer naar onszelf kijken en vooral beter spelen”, aldus Berghuis.