Club Brugge zoekt oplossing voor Rotariu

Na een uitleenbeurt aan Excel Moeskroen vertrok Dorin Rotariu naar AZ. De Roemeense middenvelder krijgt echter weinig speelkansen van John van den Brom. Rotariu verscheen slechts één keer aan de aftrap in de Eredivisie.

De 23-jarige offensieve middenvelder mag van AZ uitkijken naar een ander verhaal. Een terugkeer naar Club Brugge zit er niet in. Volgens Roemeense media wil Steaua Boekarest Rotariu overnemen. Of de speler daar zin in heeft, is nog niet duidelijk. Afgelopen zomer gaf hij aan nog niet terug te willen naar zijn moederland.

Club Brugge zou 2 à 2,5 miljoen euro willen vangen bij een definitieve transfer.

Vorig seizoen lukte hij elf doelpunten in dertig wedstrijden in het shirt van Excel Moeskroen.

Hij brak door bij Dinamo Boekarest en ligt nog tot midden 2020 onder contract bij Club Brugge, dat 2,2 miljoen euro voor Rotariu betaalde.