Klopp neemt het op voor bekritiseerde Van Dijk: "We zijn allemaal mensen"

Klopp neemt het op voor bekritiseerde Van Dijk: We zijn allemaal mensen

Jurgen Klopp heeft het opgenomen van Virgil van Dijk, die na de wedstrijden tegen Arsenal en Rode Ster Belgrado bekritiseerd werd. De Duitser weigert de Oranje-international af te vallen.

Van Dijk was volgens velen deels schuldig aan de late tegengoal van Alexandre Lacazette tegen Arsenal en de 1-0 van Rode Ster in de Champions League. “Ik ben erg blij met hem”, zegt Klopp op de persconferentie. “Virg weet dat hij met zijn kwaliteiten een grote verantwoordelijkheid heeft. Je moet iedere dag top zijn. Dat is wat iedereen verwacht. Hij heeft de kwaliteiten van Joe Gomez, Dejan Lovren en Joel Matip, dus dat is goed voor ons.”

“We zijn allemaal mensen. De wedstrijd van dinsdag (tegen Rode Ster, red.) was niet hetzelfde als tegen Arsenal. Dat is hoe het is. We hadden allemaal moeite in de laatste wedstrijd, maar dat is nu niet belangrijk en ik maak er geen probleem van. Aan de andere kant ben ik niet iemand die goede prestaties vier of vijf dagen lang viert.”

Liverpool neemt het zondag op tegen Fulham.

Lees meer over:Premier LeagueLiverpool FCVirgil van Dijk