Leicester weet niet te scoren tegen Burnley

LEICESTER (ANP) – Het is Leicester City niet gelukt de eerste thuiswedstrijd sinds het overlijden van de voormalig clubeigenaar Vichai Srivaddhanaprabha te winnen. De club kwam tegen Burnley niet verder dan 0-0.

De wedstrijd werd voorafgegaan door een indrukwekkend eerbetoon aan de Thai, die twee weken geleden om het leven kwam bij een ongeluk met een helikopter net naast het King Power Stadium. Ook tijdens de wedstrijd werd stilgestaan bij het overlijden. In de zestigste minuut – Srivaddhanaprabha werd zestig jaar oud – gingen alle fans staan om hun laatste eer te bewijzen.

Newcastle United kwam na de zege van vorige week opnieuw tot winst. AFC Bournemouth werd met 2-1 verslagen. Salomon Rondon was tweemaal trefzeker voor Newcastle. Nathan Aké speelde de hele wedstrijd bij Bournemouth.

Tottenham Hotspur speelt om 18.30 uur uit tegen Crystal Palace. De andere topclubs komen zondag pas in actie. De twaalfde speelronde wordt afgesloten door Manchester City-Manchester United.

ANP