Lhbt-conferentie afgelast na bedreigingen

Reacties:

Nico| 1 uur geleden

Wederom een land waar het stikt van die altijd zo liefhebbende gelovigen.

G E L O O F = H A A T (Z A A I E N)


AM| 34 minuten geleden

Internet gebruik in Armenië is 1,8 miljoen gebruikers (ofwel 62%).

Gay internet gebruikers uit Armenië gebruiken nog vaak Russisch als taal om naar informatie te zoeken. Een desktop/laptop wordt vaker gebruikt dan mobiel. De gay internetter uit Armenië zit daarbij nog veel op Windows 7. Apple komt weinig voor.

Het lijkt er vanaf de regiekamer hier meer op dat de taal barriere de Armeense gays parten speelt. Er wordt weinig engels gesproken en ook andere Europese talen kunnen ze niet lezen. Ze blijven daarbij wat steken in de Russische sfeer (alhoewel Yandex.com, de Russische zoekmachine bepaald geen homocensuur toepast!)

Je hand uitsteken naar onze Armeense broertjes? Dan zul je even de moeite moeten doen om twee taalgrenzen over te steken.


AM2| 20 minuten geleden

Armeens schrift lijkt niet op Europees schrift. Tweede taak daar is Russisch. Cyrillisch schrift. Komt een beetje in de buurt van ons. Om Engels, Duits, Frans of Nederlands te ontcijferen voor een Armeniër is als van een Nederlander verlangen dat hij ook nog Chinees kan lezen. Of Malayalam.


Reageer

Naam:
Reactie: