LIVE EXTRA – PSV gaat voor 12 zeges op rij

FC Emmen – NAC Breda

In Drenthe zetten FC Emmen en NAC Breda om 18.30 uur de eerste wedstrijd van deze zaterdag in gang. De ploegen staan op respectievelijk de zestiende en zeventiende plaats en lopen het risico dat ze bij een nederlaag na deze speelronde weleens hekkensluiter kunnen zijn.

De Graafschap – PSV

Om 19.45 uur begint de regerend landskampioen aan het duel op de Vijverberg. Na de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur op dinsdag wacht nu De Graafschap en de superboeren zullen er op gebrand zijn om de formatie van Mark van Bommel de eerste punten van dit Eredivisie-seizoen afhandig te maken.

Vitesse – FC Utrecht

Tegelijkertijd met De Graafschap – PSV begint zo’n veertig kilometer westelijker het duel tussen Vitesse en FC Utrecht. De formatie van Dick Advocaat heeft met vier zeges op rij de smaak te pakken, maar Vitesse zal er onder aanvoering van coach Leonid Slutsky alles aan doen om de drie punten te pakken en zich weer wat vaster in de subtop te nestelen.

VVV-Venlo – Fortuna Sittard

De zaterdagavond wordt afgesloten met een spetterend sluitstuk in Noord-Limburg, waar VVV-Venlo het gepromoveerde Fortuna Sittard ontvangt. De thuisploeg heeft door het gestaakte duel bij Feyenoord van afgelopen zondag bijna een week langer rust gehad dan de opponent, maar Fortuna heeft door de 3-0 zege op PEC Zwolle op diezelfde dag nog steeds een goed gevoel.

Volg alle duels hier van minuut tot minuut via onze uitgebreide livewidget.