Livestream | Feyenoord O19 – ADO O19 (4-0) | Tweede helft

Livestream | Feyenoord O19 - ADO O19 (4-0) | Tweede helft
Het team van trainer Dirk Kuyt staat na acht competitiewedstrijden op de vierde plaats. De winst van de Supercup ten koste van PSV (2-3) eind augustus werd in de Eredivisie opgevolgd door vier overwinningen, twee gelijke spelen en twee nederlagen. Vorige week moest de ploeg het hoofd buigen in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam Onder 19: 1-3.

Kijk en abonneer

Feyenoord Onder 19 kan zich vandaag al revancheren voor die verliespartij. De toegang op Varkenoord is uiteraard gratis. Kun je er niet bij zijn, maar wil je de Feyenoord-talenten wel graag in actie zien? Kijk dan vanaf 14:30 uur live mee op YouTube en abonneer je direct op het Feyenoord-kanaal, waardoor je meldingen ontvangt bij nieuwe video’s en live-uitzendingen.