Man ernstig mishandeld met bierfles, met wond in hals afgevoerd

Een 22-jarige man uit Zwolle is gisteren ernstig gewond geraakt nadat met een bierfles in zijn hals werd geslagen. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht en verkeerd niet in levensgevaar, meldt de politie. 

Het gebeurde in de Steenstraat in Zwolle. Er werd na het incident direct hulpverlening geregeld voor het slachtoffer. Die had na de klap een wond in zijn nek.

“Uit onderzoek blijkt dat er een conflict aan het incident vooraf is gegaan. Mede naar aanleiding van de verklaringen van getuigen kon een verdachte worden aangehouden. Het gaat om een 47-jarige man uit Zwolle. Hij wordt nu verder gehoord over zijn rol bij het conflict.”

Door: Thijs Kroezen

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen