Messi terug in selectie Barcelona

BARCELONA (ANP) – Lionel Messi keert terug in de wedstrijdselectie van FC Barcelona voor de thuiswedstrijd zondag tegen Real Betis. De Argentijn stond de afgelopen drie weken aan de kant met een armbreuk. Volgens trainer Ernesto Valverde is de aanvaller fit genoeg om te kunnen spelen.

Messi vloog deze week al naar Italië voor de wedstrijd in de Champions League tegen Inter, maar zijn naam verscheen toen niet op het wedstrijdformulier. De medische staf vond het nog niet verantwoord hem zijn rentree te laten maken.

De Argentijn raakte op 20 oktober geblesseerd toen hij thuis tegen Sevilla bij een landing ongelukkig op zijn arm terechtkwam. Daardoor miste de aanvaller onder meer de door Barcelona met 5-1 gewonnen Clásico tegen Real Madrid. Barcelona is na elf speelronden koploper in de Spaanse LaLiga.

ANP