'Overbodige Club-speler eindelijk op weg naar de uitgang'

Een sterk Club Brugge etaleerde zijn kwaliteiten in de Champions League tegen AS Monaco. In de competitie liep het de laatste weken wat stroever, maar er is voldoende kwaliteit aanwezig om de sterke prestaties te blijven voortzetten. Daarnaast heeft Blauw-Zwart wel nog wat ballast waar het van af wil raken.

Zo wordt de Roemeense flankaanvaller Dorin Rotariu momenteel uitgeleend aan het Nederlandse AZ Alkmaar. In de Eredivisie mag Rotariu zich enkel tevreden stellen met korte invalbeurten. Hij werd ook al meermaals gepasseerd bij de club, die een optie tot koop heeft afgedwongen bij Club.

Nu weet het Roemeense Digisport dat FCS Boekarest interesse in hem toont. Volgens het medium zou Club Brugge nog zo’n 2 tot 2,5 miljoen euro eisen voor de overbodige Rotariu. Voorzitter Gigi Becali verklaarde dat hij de Roemeen graag ziet komen, maar dat hij hem niet als flankaanvaller zou zien, maar wel als diepe spits.