Rik Hemeryck goed voor tweede plaats op Sentower Park

November 10, 2018


Spaanse winst zien we terug in de driesterren competitie over een hoogte van 1m40 op het Sentower Park. Antonio Mariñas Soto weet er in het zadel van Faya Sao Miguel (v. Cornetto Z) de snelste tijd van 54.35 seconden te noteren.

Voor België eindigt Rik Hemeryck op een tweede plaats met zijn Urbane de Puychety (v. Ideal de la Loge) die hij rondstuurde in een tijd van 55.42 seconden. De Nederlander Patrick Lemmen eindigde met Jolie Fleur (v. Contact van de Heffinck) vervolgens op de derde plaats in een tijd van 55.70 seconden.

Verder is er nog een vierde plaats voor Michal Kazmierczak met Cisall FS, gevolgd door een vijfde plaats van Vincent Lambrecht en zijn S & L Through the Looking Glass (v. Arkan). Michael Greeve en Eurohill’s Fyolieta (v. Carambole) werden zesde.

Resultaten