Roxeanne Hazes wil weer 'een beetje sexy' zijn voor verloofde

De 25-jarige zangeres Roxeanne Hazes is door haar zwangerschap 30 kilo aangekomen en wil die kilo’s weer kwijtraken. Dat doet ze niet omdat ze slank wil zijn, maar voor haar 33-jarige verloofde en manager Erik Zwennes.

In juli beviel Hazes van hun zoon Fender. “Ik hoef niet slank te zijn. Ik ben nog 15 kilo verwijderd van mijn oude gewicht, maar dat getal is niet meer belangrijk”, vertelt de zangeres zaterdag aan VROUW. “Ik vind het vooral fijn om weer een beetje sexy te zijn voor mijn man.”

Hazes maakt zich niet druk om wat de rest van Nederland van haar lichaam vindt. “Maar wanneer we vrijen, wil ik er goed uitzien en niet elke keer mijn buik hoeven inhouden. Nu ik moeder ben, merk ik dat veel dingen erbij inschieten. Scheren bijvoorbeeld. En ik draag een grote pyjama met Mickey Mouse erop. Haha, kan echt niet!”

Sinds haar verloofde vader is geworden, is ze nog verliefder op hem. “Hij geeft nu ook de meeste nachtvoedingen: ‘Kun jij lekker doorslapen.’ Zo’n vent heb ik, die mij dat gunt. We zijn nu bijna twee jaar samen en ik heb nog steeds buikpijn als we niet bij elkaar kunnen zijn.”