Rutger Castricum in Emmen op 1: beslist geen afzeiktelevisie

Emmen op 1, heet de nieuwe televisieserie op NPO1 waarvan zaterdagavond de eerste aflevering wordt uitgezonden. Rutger Castricum volgt de trotse Drentse eredivisionist en de mensen daar omheen.

Rutger Castricum, de jongen die met Powned voortdurend Jan en alleman belachelijk maakte. Maar dat was een andere Rutger. ,,De fase van afzeiktelevisie en mensen te kakken zetten heb ik definitief achter mij gelaten’’, zegt de 39-jarige presentator. ,,Op een gegeven moment wil je verder en andere programma’s maken. Evenwichtiger programma’s, waarin niet ik, maar andere mensen centraal staan. Waarin mensen de kans krijgen hun eigen bijzondere verhaal te vertellen.’’

Heeft u al een account? Inloggen

image

image Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

image Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.