Sebastian Vettel moet op het matje komen na slopen FIA-weegschaal!

Sebastian Vettel moet op het matje komen na slopen FIA-weegschaal!

Niet alleen grijpt Sebastian Vettel naast de pole position in Brazilië, ook kijkt de Duitser tegen een mogelijke gridstraf aan na het slopen van de FIA-weegschaal. Het wegen van zijn Ferrari ging Seb niet snel genoeg, waarna hij zelf wegreed van de weging en daarbij de weegschaal beschadigde.

Het is afhankelijk van de stewards of ze Seb een straf willen geven, maar dikke kans van wel. Normaliter hoeft het wegen geen probleem te zijn, maar in een regenachtige sessie wilde Vettel geen tijd verloren laten gaan. Dat de weegschaal daar het slachtoffer van is, boeit de Duitser weinig. Voor Seb te hopen dat het geen staartje krijgt, anders kan Max Verstappen daar gretig van profiteren mocht het in de vorm van een gridstraf komen.

Lees meer over:Formule 1Sebastian VettelScuderia FerrariInterlagosGP Brazilië 2018