Veerman redt punt voor St. Pauli


Henk Veerman heeft als invaller zijn waarde bewezen voor St. Pauli. De spits bepaalde de eindstand tegen 1. FC Heidenheim op 1-1.

St. Pauli kwam in de eerste helft op achterstand door een doelpunt van Marc Schnatterer. Na vijf minuten in de tweede helft kwam Veerman in het veld, tien minuten later gleed hij de gelijkmaker binnen.

St. Pauli draait goed mee in de bovenste regionen van de 2. Bundesliga. De concurrenten voor de koppositie HSV en 1. FC Köln speelden eveneens zaterdagmiddag. Zij wisten hun wedstrijden in tegenstelling tot St. Pauli wel te winnen. 1. FC Köln haalde uit tegen Dynamo Dresden (8-1) en HSV won van FC Erzgebirge Aue (1-3).

HSV gaat nu aan kop met 27 punten, gevolgd door 1. FC Köln met 24 punten. St. Pauli vindt zichzelf terug op de derde plek met een punt minder dan Köln. (FOX Sports)