Verstappen over Interlagos: 'Na Mexico is alles mogelijk'

Max Verstappen kijkt uit naar het weerzien met Interlagos, waar hij twee jaar geleden een memorabele regenrace reed. Ondanks dat het circuit zijn Red Bull niet goed ligt, hoopt de Nederlander dat er misschien een verrassing in het vat zit.

‘Interlagos past niet zo goed bij onze auto, maar nadat ik er het podium haalde in 2016 en vorige week won in Mexico, is alles mogelijk’, zegt hij op Verstappen.nl. De coureur verheugt zich op het lange rechte stuk bij de start. ‘Je hoort de Braziliaanse fans enorm goed en omdat de krappe startgrid zo dicht bij de tribune ligt, kun je hun gejuich horen als je op de grid staat’, zegt hij.

Ook de cultuur van het Zuid-Amerikaanse land kan Verstappen wel bekoren. ‘Het eten in Brazilië is erg goed en de Churrascaria restaurants hebben geweldig gegrild vlees. Ondanks dat het seizoen ten einde loopt, moet ik nog steeds opletten op wat ik eet om in vorm te blijven.’ (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)