Winnen! 10x het Oergezellig bordspel Apeldoorn

Aangeboden door Shabu Shabu Apeldoorn 10 november 2018

Het was maandag 5 november 2018 een bijzondere avond voor Yvonne Tse-Kok van Shabu Shabu Apeldoorn. Uit handen van Bart Wisbrun, de oprichter van StichtingTegenZinloosGeweld, kreeg ze het eerste Oergezellige bordspel Apeldoorn overhandigd! Wij mogen tien spellen weggeven!

Oergezellig bordspel Apeldoorn

Het Oergezellig bordspel Apeldoorn is een eenmalige uitgave. Meerdere basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangen, buurthuizen, centra voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis krijgen gratis een exemplaar toegestuurd.

Tijdens de feestelijke uitreiking op maandag waren ook alle andere Apeldoornse bedrijven die het bordspel mogelijk maakten en geïnteresseerde ondernemers aanwezig. De uitreiking vond plaats in restaurant Shabu Shabu. Het Oergezellig bordspel is een initiatief van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld, die je kent van het lieveheersbeestje tegen zinloos geweld.

Traditioneel bordspel

Het Oergezellig bordspel is een leuk, traditioneel bordspel, volop herkenbare afbeeldingen van bedrijven en organisaties uit Apeldoorn. Bij het spel hoort een schriftelijk voorwoord van burgemeester John Berends en informatiebrochures met de spelregels, een overzicht van de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid, kortingsvouchers van deelnemers om voordelig te winkelen en belangrijke tips om pesten en geweld te voorkomen.

Oergezellig bordspel Apeldoorn

Betrokken ondernemers uit Apeldoorn

In totaal droegen behalve Shabu Shabu Apeldoorn nog 61 Apeldoornse bedrijven hun steentje bij aan het bordspel. Doel van het initiatief is om in Apeldoorn meer bewustwording tot stand te brengen. De stichting wil door het geven van voorlichting agressie en geweld met elkaar voorkomen, breder bespreekbaar maken en meer veiligheid tot stand brengen.

Bordspel winnen!

Shabu Shabu Apeldoorn geeft 10x het Oergezellig bordspel Apeldoorn weg. Mensen die zich tot en met zondag 18 november 2018 aanmelden maken kans. De twee winnaars krijgen maandag 19 november bericht via e-mail. Ontvang je de indebuurt-nieuwsbrief al? Dan kun je alsnog meedoen, je krijgt hem niet dubbel toegestuurd.


  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Niet gewonnen, maar wil je een echt Apeldoorns spel niet missen in je spellencollectie? Voor €17,50 is hij te koop bij The Readshop op de Eglantier 422.

Shabu Shabu Apeldoorn
sushi restaurants

nu open12:00 – 22:30

Marktplein 40, Apeldoorn

Bekijk meer:sushi restaurants

Weekendtips: gratis bier en nog vee…

indebuurt Apeldoorn
Service