Wolff komt met goed nieuws over Lauda: 'De beslissing is aan Niki en de doktoren'

Goed nieuws van Toto Wolff. Volgens de teambaas van Mercedes keert Niki Lauda snel terug in de paddock. De Oostenrijker keert, met goedkeuring van zijn doktoren, tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi terug bij Mercedes. Als dat niet gaat lukken, dan wordt het de Grand Prix van Australië in 2019. Lauda onderging recent een longtransplantatie.

‘De beslissing is aan Niki en de doktoren. Maar als Abu Dhabi niet gaat lukken, dan is hij in maart in Australië weer bij ons’, aldus Wolff tegenover ORF. ‘Hij irriteert zijn therapeuten tot het maximale. Ik ben er zeker van dat zij hopen dat hij al terug kon zijn, hier bij ons.’ 


Wolff sprak al regelmatig met Lauda. ‘Hij is fysiek nog niet aanwezig, maar hij staat voortdurend in contact met ons. Ik ontving een tekenend bericht van hem na de wereldtitel voor Lewis Hamilton: ‘Gefeliciteerd met de titel. De race was niet goed.” (Foto: Mercedes AMG F1)