Harms laat moeilijke periode achter zich na het lezen van de Bijbel: 'Het

Wesley Harms speelde vrijdag met een goed gevoel zijn eerste wedstrijd op de Finder Darts Masters. De Noord-Hollander heeft een moeilijke periode achter de rug, waar hij in gesprek met RTV NH niet verder op in wilde gaan.

Inmiddels zit Harms weer beter in zijn vel en dat is onder meer te danken aan de Bijbel, waar ‘Sparky’ zich in heeft verdiept. “Het geeft mij rust. De verhalen die daarin worden verteld, komen op de hele wereld voor. Ik wil niet zo ver gaan dat het mij kracht geeft voor dit weekend, maar je denkt wel nuchterder na.”

De Nederlander keert altijd met plezier terug in Egmond aan Zee, waar hij sinds 2010 jaarlijks één van de deelnemers is. “Ik ken inmiddels bijna iedereen in de zaal en dat is onwijs gezellig altijd.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek