Netflix-tip: Mowgli: Legend of the jungle

Het verhaal van Mowgli krijgt een nieuw jasje in Legend of the jungle. Met de nieuwste techniek zorgt ervoor dat de dieren uit het Indiase oerwoud nog meer tot leven komen.

De jonge Mowgli komt terecht in het Indiase oerwoud. Een groep wolven neemt het hulpeloze jochie onder hun hoede en ook zwarte panter Bagheera en beer Baloo helpen hem te overleven. Een gevaarlijke plek, want de jungle is het jachtgebied van de bloeddorstige tijger Shere Khan en slang Kaa.


En dan liggen er nog grotere bedreigingen voor het jongetje en zijn vrienden op de loer. Mowgli: Legend of the jungle is een nieuwe, fraai geanimeerde versie van de Disney-klassieker Jungle Book. Benedict Cumberbatch, Christian Bale en Cate Blanchett nemen de stemmen van de dieren voor hun rekening. Vanaf 7 december op Netflix.