Quick Boys en FC Rijnvogels zien voorsprong verdampen

Zowel Quick Boys als FC Rijnvogels hebben zaterdagmiddag een 0-2 voorsprong verspeeld. De blauw-witten lieten De Dijk terugkomen van geslagen positie, de ploeg van Jimmy Simons verspeelde een marge van twee doelpunten tegen Capelle. Ook FC Lisse wist een voorsprong in de tweede helft niet over de streep te trekken. Ook in Lisse eindige het 2-2 tegen ASWH.

Quick Boys kwam in Amsterdam nog op een 0-2 voorsprong door goals van ex-De Dijk-spelers Dennis Kaars en Raymond Baten. Nadat de thuisploeg via twee goals gelijk kwam, scoorde Baten nog de 2-3. Zijn goal werd door de scheidsrechter afgekeurd omdat hij de bal met z’n hand meenam.

Derde Klasse
FC Rijnvogels zag in Capelle de thuisploeg tien minuten voor tijd de aansluitingstreffer maken, in de 88ste minuut wist Capelle het feestje voor de Katwijkers helemaal te verpesten. De andere hoofdklasser, Ter Leede, won wel. Tegen Nootdorp wonnen de Sassenheimers met 0-2.

In de Derde Klasse boekte de zaterdagtak van Van Nispen een simpele overwinning tegen Alphia. In dezelfde klasse won VVSB (zat.) van Lugdunum (1-4), mede dankzij twee goals van Stefan Immerzeel.

De Dijk – Quick Boys 2-2 (1-2)
Goals: Kaars, Baten

FC Lisse – ASWH 2-2 (1-1)
Goals: Van der Putten, Siali

Nootdorp – Ter Leede 0-2 (0-1)
Goals: Caceido, Steemers

Capelle – FC Rijnvogels 2-2 (0-1)
Goals: Van Steen, Van Duijn

HVC’10 – Valken ’68 2-2 (1-0)
Goals: Van Delft, Kurbegovic

Van Nispen (zat.) – Alphia 4-1 (1-0)
Goals: Cornelissens, De Kok, R. van der Vlugt, Hinnen

Lugdunum – VVSB (zat.) 1-4 (0-2)
Goals: Immerzeel (2), Homan, Taskin

ZSGOWMS – Kagia 1-1 (1-0)
Goals: Hogewoning

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Zoutman observeert: ,,Dingen die goed zijn, moet je niet veranderen”‘