Zoekactie naar vermiste kitesurfer bij Scheveningen

De man was eerder op de dag gaan kitesurfen met zijn dochter. Zij ging eerder naar huis, maar nadat haar vader niet terugkwam werd er alarm geslagen. In eerste instantie werd er op het land gezocht naar de surfer, toen werden onder meer zijn kleding en fiets aangetroffen. Later werd zijn kite gevonden, maar omdat de zee te onstuimig is kan er niet tussen de rotsblokken worden gezocht.

De KNRM was met drie reddingsboten voor de kust aan het zoeken. Het ging om de reddingsboten uit Ter Heijde, Scheveningen en Katwijk. Ze werden ondersteund door een politiehelikopter en een helikopter van de kustwacht.

Zondag


De zoekactie gaat zondagochtend vermoedelijk rond 08.00 uur verder.

LEES OOK: Paard zakt weg in drijfzand bij Ter Heijde

Meer over dit onderwerp:


KNRM
KITESURFER
ZOEKACTIE
SCHEVENINGEN

Deel dit artikel: