Ei verslaat Kyle Jenner met likes op Instagram

Kylie Jenner had lange tijd de meest gelikete foto op Instagram, maar die tijd is voorbij. De Amerikaanse is niet afgetroefd door een andere celebrity, maar door de foto van een doodsimpel ei.

@world_record_egg

De foto is afkomstig van het account @world_record_egg. De boodschap is duidelijk. „Laten we een wereldrecord behalen en zorgen voor de meest gelikete post ooit op Instagram en het record van achttien miljoen van Kylie Jenner.”

Dat is inmiddels ruimschoots gelukt. Het simpele ei tikt inmiddels al de 24 miljoen likes aan en daarbij lijkt het voorlopig nog niet te stoppen. De foto is immers pas op 4 januari gepost. Dus er is nog wel wat groeiruimte.

Duidelijk is dat het account – dat alleen deze foto heeft gepost – het werk is van een goede grappenmaker. Wie er probeert achter te komen, krijgt een duidelijk antwoord in de mail. „Henrietta, een kip van het Britse platteland, zit achter deze foto.” Het ei zou ook een naam hebben: Eugene.

Reactie

Overigens heeft Kylie Jenner al gereageerd op het verlies van haar record, door een filmpje te posten waarop ze probeert een ei te bakken op straat.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.