Gerucht in Tilburg: Willem II wil oude bekende presenteren als opvolger van Sol

Gerucht in Tilburg: Willem II wil oude bekende presenteren als opvolger van Sol

Willem II heeft Samuel Armenteros op het oog als opvolger van Fran Sol. Fansite Tilbo.com meldt dat. Armenteros, die eerder in Tilburg actief was, mag vertrekken bij z’n Italiaanse werkgever Benevento. 

Fredrik Risp, de zaakwaarnemer van de Zweedse spits met Cubaanse roots, meldde vorige week dat er meerdere Nederlandse ploegen in de race zijn voor de handtekening van de 28-jarige Armenteros. Willem II zou er daar dus één van zijn.

De Tricolores hebben zo goed als zeker een nieuwe aanvalsleider nodig, nu Fran Sol afstevent op een winterse transfer. De Spaanse goalgetter van de club verkast volgens het Brabants Dagblad naar Dinamo Kiev

Armenteros kwam in het seizoen 2014/15 ook al uit voor Willem II. Hij scoorde toen elf keer in dertig Eredivisie-duels. Na dat jaar verkaste de aanvaller naar Qarabag, in Azerbeidzjan. Hij maakte daarna de overstap naar Benevento, dat hem in 2018 verhuurde aan Portland Timbers. 

In de Eredivisie was Armenteros actief voor sc Heerenveen, Heracles Almelo en Feyenoord. 

Lees meer over:EredivisieWillem IITransfernieuwsSamuel ArmenterosFran Sol