Maroon 5 treedt samen met Travis Scott en Big Boi op tijdens Super Bowl

Maroon 5 treedt samen met Travis Scott en Big Boi op tijdens de halftimeshow van de Super Bowl op 3 februari.

Dat Maroon 5 zou optreden, was al bekend. De band wordt vergezeld door rappers Travis Scott en Big Boi, die bekend is van het rapduo Outkast. Travis Scott is bekend van het album Astroworld en heeft samen met zijn vriendin Kylie Jenner een kind.

Het optreden tijdens de rust van de finale van het American football-seizoen is zeer prestigieus. In het verleden traden onder anderen Prince, Michael Jackson, Lady Gaga en Justin Timberlake op.

Vorig jaar gingen er geruchten dat Rihanna het optreden zou verzorgen. Ze liet echter weten dat ze niet tijdens de Super Bowl wil optreden. Ze is het oneens met de manier waarop de NFL omgaat met spelers die knielen tijdens het volkslied. Dit deden de sporters als reactie op politiegeweld tegen minderheden in de Verenigde Staten.

Het is de 53e editie van de Super Bowl en de wedstrijd wordt in Atlanta gespeeld. Welke clubs in de finale staan, moet nog blijken uit de play-offs.