Miley Cyrus feliciteert man Liam Hemsworth met brief op Instagram

Liam Hemsworth wordt maandag 29 jaar en zijn vrouw Miley Cyrus staat op Instagram stil bij Hemsworths verjaardag, waarin ze in een notitie onder andere benoemt dat ze elkaar inmiddels tien jaar kennen. 

De zangeres en actrice schrijft over “een aantal favoriete dingen” aan haar “favoriete vent”.

Zo geeft ze aan dat ze het waardeert hoe Hemsworth naar haar en hun honden, varkens, paarden, katten en vissen kijkt, evenals hoe hij naar “zijn familie, vrienden, vreemden en het leven” kijkt.

Cyrus schrijft niet alleen over zijn blik. “Ik ben dol op je vieze sokken op de vloer, omdat die betekenen dat je thuis bent. Ik vind het fijn als je me laat kennismaken met een nieuwe band, zodat ik daarnaar kan luisteren als je weg bent en het voelt alsof je er toch bent.” 

‘Ik respecteer jou en jij mij’

Cyrus schrijft verder dat ze “kortweg” van Hemsworth houdt.”Onvoorwaardelijk. Ik respecteer jou en jij respecteert mij. Als er meer van dit soort begrip zou zijn in de wereld, zouden we geen muren bouwen maar bruggen. Ik ben trots op de persoon die je bent geworden en kijk uit naar al het goede in de toekomst.”

Vorige maand trouwden Cyrus en Hemsworth, tien jaar nadat ze elkaar leerden kennen tijdens de opnamen van de film The Last Song.