Ongelukken op A28: drie auto's botsen op elkaar bij Beilen

Op de A28 is in de buurt van Beilen een ongeluk gebeurd. Drie auto’s botsten op elkaar. Daardoor staat er een file op de A28 in de richting van Groningen. Eerder op de ochtend stond het flink vast bij Hoogeveen waar in de richting van Meppel lange files ontstonden.

Op de snelweg bij Beilen botsten drie auto’s met elkaar in de richting van Groningen. Al snel ontstond een flinke file.

Het verkeer wordt nu over één rijstrook geleid. Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren.

Hoogeveen

Het ongeluk bij Hoogeveen gebeurde net na Hoogeveen, op de afrit richting Meppel. De complete afrit werd enige tijd afgesloten. Ook op de A37 uit de richting van Emmen ontstond een file vanwege het ongeluk. De weg gaat over in de A28 ter hoogte van de plek van het ongeluk.