Telstar-trainer Snoei woedend: 'Typisch Telstar: waarom werken de sproeiers niet?'

Telstar-trainer Snoei woedend: 'Typisch Telstar: waarom werken de sproeiers niet?'

Telstar-trainer Mike Snoei beleefde geen geslaagde hervatting van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen. De Noord-Hollanders konden weliswaar in de laatste minuut een nederlaag tegen Helmond Sport afwenden, maar het materiaal in het Rabobank IJmond Stadion werkte niet mee.

Het scorebord en de sproeiers van Telstar weigerden dienst, tot grote frustratie van Snoei. “We moeten er met elkaar alles aan doen. Dan moet ook het scorebord werken. Dan moet ook de sproei-installatie goed functioneren. Dat is ook weer typisch Telstar: waarom werken die dingen niet? Dat is al de zoveelste keer”, foetert de geboren Rotterdammer tegenover NH Nieuws.

Volgens Snoei heeft het ontbreken van het sproeisysteem invloed gehad op het spel van zijn ploeg. “Helmond Sport kwam hier alleen om een dubbele bus te parkeren”, stelt de trainer. “Tegen een verdedigende tegenstander heb je een snel veld nodig, dan moet je het besproeien! Dan vind ik het jammer dat zulke dingen niet eens functioneren. Dat begrijp ik ook niet.”

Telstar, vorig seizoen nog play-offdeelnemer, staat na de puntendeling tegen Helmond Sport zestiende in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg is in de zondag afgesloten tweede periode als dertiende geƫindigd.

Lees meer over:Keuken Kampioen DivisieSC Telstar