Vinicius jr. gaat te ver: "Ik denk niet dat dit hoort bij een Real Madrid-speler"

Vinicius jr. gaat te ver: Ik denk niet dat dit hoort bij een Real Madrid-speler

Marc Bartra is niet blij met Vinicius Jr. van Real Madrid. De Spanjaard beweert zondagavond te zijn uitgescholden door het Braziliaanse toptalent. Betis en Real speelden tegen elkaar.

Met name tegen het einde van de wedstrijd kregen Bartra en Vinicius het met elkaar aan de stok. Bartra vindt dat Vinicius te vaak op de grond lag en probeerde hem dat duidelijk te maken. “Ik zei meerdere keren tegen hem dat hij op moest staan, want hij lag de hele tijd op de grond”, wordt Bartra geciteerd door de Spaanse krant AS.

“Hij noemde me drie keer een zoon van een…Hij herinnerde me drie keer aan mijn moeder”, aldus Bartra, die de zin niet volledig uitspreekt. “Hij is nog heel jong. Ik denk niet dat dit hoort bij een Real Madrid-speler. Hij moet veel leren van zijn ploeggenoten, die ik allemaal ken.”

Lees meer over:Primera DivisiĆ³nReal MadridReal BetisViniciusMarc Bartra

Het laatste formule 1 nieuws – GPBlog.com