'VVV-topscorers spelen zich in de kijker: binnen- en buitenlandse belangstelling'

'VVV-topscorers spelen zich in de kijker: binnen- en buitenlandse belangstelling'

VVV-Venlo won zaterdag een oefenwedstrijd tegen Viktoria Köln met 2-0, maar na afloop ging het vooral over Tino Susic en Peniel Mlapa. De twee staan in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland, meldt de Limburger.

Volgens technisch manager Stan Valckx hebben zich officieel nog geen clubs bij hem gemeld. Hij rekent dan ook niet op een tussentijds vertrek van de Bosnische spelverdeler en de van Dynamo Dresden gehuurde aanvaller. “Alleen als er een goed bod komt, maar dat gaat denk ik niet gebeuren”, laat Valckx weten.

Susic heeft nog een contract tot medio 2019 in De Koel, maar VVV heeft een optie om die verbintenis met een jaar te verlengen. Hij was dit seizoen in zestien optredens goed voor vijf goals. Mlapa haalde in dertien optredens zes keer de trekker over. Daarmee is de Togolees clubtopscorer.

Mede dankzij hun goede prestaties staat de ploeg van Maurice Steijn op een verdienstelijke achtste plek in de Eredivisie.

Lees meer over:EredivisieVVV-VenloTransfernieuws