Update | Auto van Williams wordt 'bijna' gepresenteerd

Afgelopen donderdag was het Formule 1-team van Haas F1 het eerste team dat haar auto voor het nieuwe seizoen presenteerde, maar deze week zal ook het merendeel van de andere teams gaan volgen. Vandaag is het de beurt aan de teams van Scuderia Toro Rosso en Williams.

Toro Rosso heeft op Twitter laten weten dat het haar auto, de STR14, om 14.30 uur Nederlandse tijd zal presenteren. Van Williams is nog niet bekend hoe laat het haar auto voor het eerst gaat tonen aan het grote publiek. De presentaties zijn live te volgen op F1Maximaal middels een liveblog.

Woensdag wordt een drukke dag

Deze week staat in het teken van de verschillende presentaties van de teams en vooral woensdag gaat een drukke dag worden. Dan staan er namelijk maar liefst drie presentaties gepland. Mercedes, Red Bull Racing en Racing Point hebben allemaal laten weten dat ze die dag hun nieuwe auto’s zullen presenteren. Bekijk hier een overzicht van de presentaties van de nieuwe auto’s. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Williams heeft geen tijd bekend gemaakt van de presentatie van de nieuwe auto, maar hun post op Instagram maandagmorgen hint er op dat het snel gaat gebeuren. ‘It’s nearly time’, staat er op social media, met een foto van een auto en een laken.

Volgens onbevestigde berichten gaat het echter om 16.00 uur pas gebeuren, dan is Toro Rosso vandaag eerder met de STR14, om 14.30 uur.