'Het is waar dat De Ligt een speler is waar we gecharmeerd van zijn'

'Het is waar dat De Ligt een speler is waar we gecharmeerd van zijn'

Josep Maria Bartomeu heeft zich opnieuw uitgelaten over Matthijs de Ligt. De voorzitter van FC Barcelona erkent dat de Ajax-aanvoerder al langere tijd wordt gevolgd.

“We volgen De Ligt al een lange tijd”, zegt Bartomeu bij het Spaanse programma Sin Concesiones, geciteerd door de Spaanse krant Sport. “Het is waar dat het een speler is waar we erg gecharmeerd van zijn, maar Barcelona heeft momenteel ook andere belangrijke spelers in de ploeg.”

Volgens de kranten uit Spanje is De Ligt het volgende doelwit van Barcelona, na het binnenhalen van Frenkie de Jong. Concreet is de interesse van Barcelona echter niet, als we Bartomeu mogen geloven. “In maart en april zullen we meer van hem gaan zien. We zien hem graag spelen en bewonderen hem, maar op dit moment speelt er niets.”

Lees ook: Bartomeu gevraagd naar De Ligt-transfer: ‘Uitstekende relatie met Raiola’

Lees meer over:Primera DivisiónAjaxFC BarcelonaMatthijs de Ligt

Het laatste formule 1 nieuws – GPBlog.com