Oorzaak van ongeluk op A58 nog onbekend


VLISSINGEN – Op de A58 van Vlissingen in de richting Bergen op Zoom heeft woensdagochtend rond 8.00 uur een ongeluk plaatsgevonden met meerdere voertuigen ter hoogte van ‘s-Heer Arendskerke, aan de overkant van tankstation Selnisse. Als gevolg hiervan ontstond een lange vertraging voor automobilisten in de richting van Bergen op Zoom.

Na de melding ging de politie met meerdere eenheden naar de plek van het ongeval. Er waren geen gewonden, wel raakten in totaal acht voertuigen beschadigd. Drie auto’s zijn door een takelbedrijf weggesleept, de andere vijf konden op eigen gelegenheid hun rit vervolgen.

Het is de politie nog onbekend hoe het ongeval is ontstaan. Mogelijk zijn er getuigen die de politie hierover wat meer kunnen vertellen. Neem dan contact op met telefoonnummer 0900-8844 of via WhatsApp (06-12207006). Bij contact graag het zaaknummer vermelden: 2019-034858.