Spoedcursus VAR bij UEFA

ExtraHet beste van De Telegraaf

Uilenberg: ’Scheidsrechters uitvoerig voorbereid op wedstrijden in Champions League’

Jaap Uilenberg (inzet) heeft een goed gevoel over de invoering van de VAR in de Champions League. Het Europese cluboernooi volgt daarbij het voorbeeld van de Eredivisie, met op de grote foto de veelbesproken Pol van Boekel tijdens FC Utrecht-PSV.

Jaap Uilenberg (inzet) heeft een goed gevoel over de invoering van de VAR in de Champions League. Het Europese cluboernooi volgt daarbij het voorbeeld van de Eredivisie, met op de grote foto de veelbesproken Pol van Boekel tijdens FC Utrecht-PSV.

Jaap Uilenberg (inzet) heeft een goed gevoel over de invoering van de VAR in de Champions League. Het Europese cluboernooi volgt daarbij het voorbeeld van de Eredivisie, met op de grote foto de veelbesproken Pol van Boekel tijdens FC Utrecht-PSV.

Jaap Uilenberg (inzet) heeft een goed gevoel over de invoering van de VAR in de Champions League. Het Europese cluboernooi volgt daarbij het voorbeeld van de Eredivisie, met op de grote foto de veelbesproken Pol van Boekel tijdens FC Utrecht-PSV.