Van Bronckhorst: 'Dat gunnen we Mo allemaal'

Van Bronckhorst: 'Dat gunnen we Mo allemaal'
De laatste drie uitduels (ADO, PEC en Excelsior) leverden slechts een punt op. Daar tegenover staat dat Feyenoord bouwt aan een sterke serie tegen FC Groningen. De laatste nederlaag in de competitie dateert uit 2011, terwijl Van Bronckhorst als hoofdtrainer nog niet verloor van de noorderlingen. ‘Dat laatste lijkt mij toeval’, aldus Van Bronckhorst. ‘Het is vooral belangrijk hoe wij in het veld staan om een goed resultaat te halen.’

In Groningen wacht onder meer een weerzien met Mo El Hankouri. De buitenspeler maakte deze winter de overstap naar het hoge noorden en was in de laatste wedstrijd tegen Vitesse beslissend door in blessuretijd de winnende te maken. Van Bronckhorst: ‘Dat gunnen we Mo allemaal. Hij heeft de stap gemaakt om daar meer aan spelen toe te komen, dus in dat opzicht is het mooi dat hij nu belangrijk is.’

Het hele interview met Van Bronckhorst bekijk je in de videospeler.