Barendrecht geeft drie punten uit handen in slotfase

Via Akam Salhi en Bas Mourits kwam Barendrecht twee keer op voorsprong en de 1-2 werd lang vastgehouden. Een van richting veranderd schot in minuut 86 bracht de stand weer op 2-2 en tot overmaat van ramp werd het in minuut 5 van de blessuretijd nog 3-2.

Excelsior Maassluis won in eigen huis met 2-0 van De Treffers door goals van Daan Blij en Tobias Kleijweg. Jong Sparta ging in eigen huis met 1-2 onderuit tegen de Kozakken Boys. De 1-1 kwam van Ayoub Boukhari en de winnende goal werd gemaakt door oud-Spartaan Mark Veenhoven.

Derde Divisie

In de derde divisie heeft ASWH in eigen huis een 2-0 voorsprong weggegeven en met 2-3 verloren van de Harkemase Boys. Peter Verhoeve schoot de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht uit een strafschop op voorsprong en de score werd binnen het half uur nog verdubbeld door Ismail Yildirim. Nog voor de rust werd het gelijk waarna de Friezen na de pauze aan het langste eind trokken.

Mede door twee goals van Joran Schröder won SteDoCo uit Hoornaar overtuigend met 4-0 van Achilles’29.

Hoofdklasse

Sportclub Feyenoord was, mede door twee afgelastingen, de enige regioclub dat een resultaat haalde in de Hoofdklasse A. De Rotterdammers speelden met 0-0 gelijk bij Achilles Veen.

Uitslagen Hoofdklasse A
Achilles Veen – sc Feyenoord 0-0
RKAV Volendam – Smitshoek 2-0
Zwaluwen – ‘s-Gravenzande 1-3
Xerxes DZB – Ter Leede 1-2
Spijkenisse – Jong FC Den Bosch afgelast
Capelle – sv DFS afgelast

Meer over dit onderwerp:


Sport

Deel dit artikel: