De Mezen heeft primeur in Harderwijk met rookvrij sportpark

Foto: Marco Jansen

16-03-2019, 11:42 | Van de redactie

HARDERWIJK De Mezen voert bij de bouw van een nieuw clubhuis en aanleg van nieuwe velden nog een verandering door. Per 2 maart heeft de hockeyclub uit Harderwijk een geheel rookvrije sportaccommodatie. Bordjes en een banner wijzen op de nieuwe huisregels. Wie zich daar niet aan houdt, mag er door iedereen op worden aangesproken.

Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Paul Blokhuis was op zaterdag 16 maart aan de Parkweg om het beleid aan te moedigen. Hij onthulde samen met wethouder Marcel Companjen en Mezen-voorzitter Marcel Nieuwenhuizen een banner langs het veld.

Lees het verhaal over het rookvrije en duurzame sportpark van De Mezen in het Kontakt van 20 maart.

Sport