VIDEO: Dit is de startopstelling voor de Grand Prix van Australië

Met de kwalificatie ruimschoots achter de rug, is de gehele startopstelling voor morgen bekend. Lewis Hamilton mag vertrekken vanaf poleposition, terwijl Max Verstappen een prima positie op de tweede startrij heeft veroverd. In onze eerste video uit de Starting Grid-reeks hebben we alle startposities nog even voor je op een rijtje gezet.

Lewis Hamilton greep de eerste poleposition van het seizoen, nadat hij met zijn ronde teamgenoot Valtteri Bottas wist voor te blijven. Sebastian Vettel kon zijn rivaal niet echt uitdagen en moest zich daarom tevreden stellen met de derde startplek. Op de vierde plaats staat, toch enigszins verrassend, Max Verstappen. De Limburger perste alles uit zijn RB15 en wist hierdoor Charles Leclerc achter zich te houden. De Monegask start als vijfde, voor Romain Grosjean en Kevin Magnussen van Haas. De top tien wordt compleet gemaakt door debutant Lando Norris (McLaren), Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) en Sergio Pérez (Racing Point).