Zaaloverzicht: Waterpoloheren Het Ravijn verliezen van koploper, dames winnen wel

De waterpoloheren van Het Ravijn konden in de eredivisie niet voor een verrassing zorgen tegen koploper UZSC. In Nijverdal kon de thuisploeg in de eerste twee perioden goed meekomen met de ploeg uit Utrecht, want halverwege stond het gelijk, 3-3. Met name in de derde periode was UZSC de betere ploeg (4-7) en daarin werd uiteindelijk ook de basis gelegd voor de overwinning: 5-9. Het Ravijn blijft middenmotor in de eredivisie. 

Vrouwen winnen wel van UZSC 

In tegenstelling tot de heren wisten de waterpolosters van Het Ravijn wel een zege te boeken tegen UZSC. Het werd 9-6 voor de gastvrouwen. Na een gelijkopgaande strijd in de eerste periode werd Het Ravijn sterker gedurende de wedstrijd. Door een goede tweede- en derde periode werd de zege uiteindelijk veiliggesteld: 9-6. 

DSVD wint in degradatiegroep

In de degradatiegroep hebben de handbalsters van DSVD een zege geboekt tegen Foreholte. Het werd 24-18 voor de formatie uit Deurningen. Daarmee blijft de ploeg koploper en is het goed op weg om lijfsbehoud veilig te stellen.

DVSD goed op weg naar lijfsbehoud (foto: Sportfoto Oost)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:


Het Ravijn
Sport
Overige Sporten

Deel dit artikel: