Auto tegen boom Hooghalen, twee jonge Drenten omgekomen

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Twee doden bij verkeersongeluk in Hooghalen

Bij een auto-ongeluk in Hooghalen (Drenthe) zijn twee doden gevallen en twee personen zwaargewond geraakt. De auto botste gisteravond rond 23.45 uur tegen een boom. Er is geen andere auto bij het ongeval betrokken. De oorzaak van de botsing wordt nog onderzocht.

De slachtoffers zijn drie jonge mannen en een jongen. Een 20-jarige man uit Westerbork en een 25-jarige man uit Smilde kwamen om het leven, een man van 20 en een jongen van 16, beiden uit Westerbork, liggen met ernstige verwondingen in het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde op de landelijke Laaghalerveen in Hooghalen. Een voorbijganger alarmeerde de politie toen hij de gecrashte auto ontdekte.