Helderheid over assistenten: 'Van Gastel, Landzaat blijven, Bakkati erbij'

Helderheid over assistenten: 'Van Gastel, Landzaat blijven, Bakkati erbij'
Bij Fox Sports zegt de ‘td’: ‘We hebben in principe met Jaap Stam afgesproken dat alle assistenten blijven, dus plus Saïd Bakkati. We kunnen zo maatwerk gaan doen, Van Gastel en Landzaat blijven. Tegenwoordig is het niet zo raar als je drie assistenten hebt. Stam staat daar ook achter. Over de exacte invulling moeten we nog spreken’.

Over Dirk Kuijt is het zo dat hij voorlopig nog geen coach wordt bij Feyenorod: ‘Hij moet stage gaan lopen en de O/19 blijven doen. Hij moet zijn cursus doen, met een stage bij ons. Stam heeft voor twee jaren getekend, als dat goed gaat gaan we langer met hem door. Gelukkig is Dirk geduldig, dus dat kan nog wel jaren duren voordat hij ooit coach wordt bij Feyenoord’.