Honda bedankt engineers en Red Bull Racing voor eerste podium in V6 tijdperk

Honda bedankt engineers en Red Bull Racing voor eerste podium in V6 tijdperk

Er heersen blije gezichten bij Red Bull Racing en Honda. Tijdens de openingsrace in Australië wist Red Bull dankzij Max Verstappen een prachtige podiumplek te pakken. Daarmee heeft Honda, na een zeer lastige periode met McLaren, eindelijk hun eerste podiumplek te pakken in het huidige V6 tijdperk!

Max Verstappen liet na afloop van de race al weten dat hij zeer blij is met het behaalde resultaat en de Nederlander bedankte ook direct zijn nieuwe motorleverancier. Bij Honda zijn ze ook zeer tevreden met het resultaat, zo gooide Honda na afloop van de race er direct een bedankje uit naar Red Bull Racing. 

Toyoharu Tanabe vertelde na afloop dat Honda nog niet stilzit: ”Honda zal altijd voor de overwinning blijven vechten. We zullen blijven werken”, vertelde Honda baas Tanabe tegen Movistar. Met die mentaliteit gaan Honda en Red Bull Racing hopelijk een prachtig seizoen tegemoet!

Lees meer over:Formule 1Red Bull RacingMax VerstappenHondaGP Australië