Honda F1: "We hopen op een goed resultaat in onze eerste race met Red Bull en bestaande partner Toro Rosso"


Toyoharu Tanabe, Technische directeur bij Honda is blij dat de eerste kwalificatie van de Grand Prix van Australiƫ er op zit. Er waren geen problemen aan de kant van de motor bij Toro Rosso en Red Bull.

Formule 1 2019 Aston Martin Red Bull

“Het is fijn dat de eerste kwalificatie van het seizoen er op zit zonder motorische problemen. De kwalificatie was zowel wat positief als negatief. Met Toro Rosso zagen we de mogelijkheden van de STR14-honda tot zover dit weekend, maar beide coureurs hadden een beetje pech met het overige verkeer in Q2. Het zal een lange race worden morgen en we hopen op een goed resultaat tijdens onze eerste race met Red Bull en onze bestaande partners van Toro Rosso”, zo liet Toyoharu Tanabe weten na de kwalificatie. / Door Patricia Kloosterman