Hurry-Up verslaat Volendam en verlengt met René Jaspers

JD Techniek Hurry-Up heeft de laatste wedstrijd in de reguliere competitie in de handbal BeNe-League met 28-23 thuis gewonnen van Volendam.

De Zwartemeerders eindigen daardoor met zeventien punten op plek acht in de stand. Daarmee is het seizoen voor Hurry-Up nog niet voorbij. Om op het hoogste niveau in de BeNe-League te kunnen blijven spelen, moeten de Drenten in degradatie/promotiewedstrijden afrekenen met de nummer twee van de eredivisie, het Haagse Hellas.

Belangstelling

Het team van Hurry-Up voor het volgend seizoen krijgt al aardig vorm. Linkerhoekspeler en opbouwer René Jaspers sluit aan in de rij spelers die hun contract bij de club hebben verlengd. De 22-jarige stond in de belangestelling van andere BeNe-League-teams, maar tekende in Zwartemeer voor twee seizoenen bij.

Ontwikkelen

,,De sfeer en de club zijn geweldig. Volgend seizoen zie ik genoeg mogelijkheden om belangrijk te zijn en mij verder te ontwikkelen’’, laat Jaspers weten. Hij is bezig aan een goed seizoen bij Hurry-Up, waar hij vaak scoort. Hij kwam vorige zomer over van buurman E & O.

Joop Fiege

Hurry-Up verlengde eerder met Sjoerd Boonstra, Dragan Vrgoc, Sven Suton en Tiago Azenha. Emmenaar Joop Fiege wordt komend seizoen de nieuwe trainer als opvolger van het duo Tim Remer en Manuel Kremer, die in andere rollen aan de club blijven verbonden.