Jolien D'hoore toont resultaat van operatie aan sleutelbeen: “Tijd om naar huis te gaan, bedankt voor alle berichten!”

D’hoore kwam na 60 kilometer hard ten val in een afdaling en werd meteen naar het ziekenhuis overgebracht. Daar werd de blessure vastgesteld. Ze keerde terug naar België, waar ze zaterdag al geopereerd werd. “Dit is moeilijk om te aanvaarden, met al die mooie wedstrijden die er aan zitten te komen”, reageerde de donderdag 29 geworden Oost-Vlaamse via Twitter.

Zondag toonde ze het resultaat van haar succesvolle operatie op Instagram. “Voor en na de operatie”, schrijft D’hoore. “Bedankt aan het AZ Herentals, dokter Tom Claes en Tom Teulingkx voor de steun, en dat mijn operatie zo snel na mijn val kon plaatsvinden. Tijd om naar huis te gaan en te beginnen met de revalidatie. Bedankt voor alle berichten! Het waren er te veel om allemaal te beantwoorden… Het toont dat onze wielergemeenschap één grote familie is.”