Jörgensen spreekt frustraties uit: 'Na PSV-uit dacht ik vaker te gaan spelen'

Jörgensen spreekt frustraties uit: 'Na PSV-uit dacht ik vaker te gaan spelen'

Nicolai Jörgensen is gefrustreerd dat hij niet vaker kan spelen bij Feyenoord. De Deense spits speelde zich in het uitduel bij PSV (1-1) in de kijker, maar mocht sindsdien niet meer in de basis starten bij de Rotterdammers. Dat steekt hem.

Jörgensen was in Eindhoven de grote uitblinker aan de zijde van Feyenoord, maar afgelopen zaterdag moest de Deen wederom genoegen nemen met een invalbeurt. “Het is frustrerend, want na de wedstrijd bij PSV dacht ik meer te gaan spelen”, zegt een eerlijke Jörgensen voor de camera’s van FOX Sports. “Dat was de vorm die ik nodig heb.”

“De coach denkt blijkbaar op een andere manier”, reageert de Deense spits op de beslissing van Van Bronckhorst. “Boosheid of teleurstelling? Nee, dat zijn dingen die ik met Gio bespreek. Dat is niet iets wat ik in de media wil bespreken. Ik doe iedere keer mijn best en hoop op meer speeltijd.”

“Momenteel speel ik niet en dan kan ik alleen mezelf daar de schuld van geven. Ik scoor niet genoeg dit jaar, ik ben vaak geblesseerd en nu zit ik in deze situatie. Ik moet nu hard gaan werken en het niveau vinden dat ik uit bij PSV had.”

Lees meer over:EredivisieFeyenoordNicolai Joergensen