Kökcü: 'Het is een eer om zo geliefd te zijn bij de Feyenoord-supporters'

Kökcü: 'Het is een eer om zo geliefd te zijn bij de Feyenoord-supporters'

Orkun Kökcü hoopt zich zo snel mogelijk te verbeteren met Feyenoord. De achttienjarige middenvelder begon zaterdag in de basis tegen Willem II, maar werd na 75 minuten vervangen door Nicolai Jörgensen.

Bennett van Fessem
ROTTERDAM 

Dat leidde tot onbegrip bij de Rotterdamse fans, die de wissel begeleidden met een fluitconcert. “Het is een eer om zo geliefd te zijn bij de supporters”, reageert Kökcü in gesprek met VoetbalPrimeur. “Het is aan mij om het vertrouwen van de supporters door te zetten. Ik heb vertrouwen in mezelf en ik weet wat ik kan. Daar probeer ik gebruik van te maken en belangrijk te zijn voor het team.”

Ook met Jörgensen wist Feyenoord de 3-2 achterstand niet meer ongedaan te maken. “Het is een moeilijke periode en daar moeten we met z’n allen uit zien te komen”, stelt Kökcü. “Het stukje kwaliteit miste vandaag. Het was een mindere dag, maar het is nu aan ons om eruit te komen. Het is wisselvallig dit seizoen en dat moet beter.”

De voorsprong op AZ bedraagt nog maar drie punten. “We hebben alles nog in eigen hand. AZ heeft zondag een lastige wedstrijd (tegen Ajax, red.) en wij spelen ook nog tegen ze. Het is aan ons om alle wedstrijden te winnen. Daar gaan we alles aan doen.”

Bekijk hieronder het hele interview met Kökcü!

Lees meer over:EredivisieFeyenoordOrkun Kokcu