'Perkamentus en Grindewald hadden een relatie'

2019 Fantastic Beasts Grindewald Perkamentus

Entertainment
TV / streaming

J.K. Rowling heeft een grote onthulling gedaan. De schrijfster van de ‘Harry Potter’-boeken verklapt dat Albus Perkamentus en Gellert Grindewald een intense relatie met seksuele lading met elkaar hadden.

Wat veel fans al lange tijd dachten, wordt nu bevestigd. “Het was gepassioneerd en het was zeker een romantische relatie”, aldus J.K. Rowling volgens The Daily Mail over de geheime romance. “Maar zoals dat gebeurt in iedere relatie, of deze nou hetero of homoseksueel is, je weet nooit wat de andere persoon voelt. Je kan het nooit weten, je kan alleen geloven dat je het weet.”

Perkamentus en Grindewald waren allebei te zien in het tweede deel van de serie van ‘Fantastic Beast’. Hun personages werden gespeeld door Jude Law en Johnny Depp.