Pusic had Assaidi minuten beloofd tegen Volendam: "De trainer heeft wat uit te leggen"

“Ik zou afgelopen vrijdag minuten maken, dus de trainer heeft wat uit te leggen”, zei de aanvaller vanochtend met een glimlachje bij De Tafel van Kees op FOX Sports. Twente won het duel simpel met 5-0. Assaidi gaf daarnaast aan dat hij na zijn knieblessure inmiddels zo goed als elke training meedoet bij de Enschedeërs.

“Ik vond het teleurstellend dat ik niet heb gespeeld. Het was 4-0, dan kun je lekker je minuten pakken. Ik denk dan: ik kan lekker m’n ritme op doen. Ik ben nog niet helemaal wedstrijdfit, maar hoop dat wel te worden.”

Eredivisie

Twente is met afstand koploper in de Keuken Kampioen Divisie. Het spel kan Assaidi nog niet altijd bekoren, maar dat is niet het belangrijkste: “We winnen de laatste tijd heel veel. Niet altijd met goed voetbal, maar dat zal me worst wezen. Deze mooie club moet zo snel mogelijk terug naar de eredivisie.” De aanvaller is na dit seizoen transfervrij en dus is het nog de vraag of hij dan ook met Twente mee zou gaan naar de eredivisie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:


FC Twente
Oussama Assaidi
Regio Enschede
Betaald voetbal
Voetbal
Sport

Deel dit artikel: